Het verhaal van Angelique

een positief ingestelde dame die kan aanpakken en zorgzaam is voor de mensen om haar heen! In 2014 kreeg Angelique lichamelijke klachten, waardoor ze haar baan verloor in de horeca. Ze kwam terecht in de WIA. Na een zware periode heeft ze zichzelf herpakt en wilde de volgende stap maken! Weer aan het werk!
Na lang zoeken en een lading afwijzingen kwam ze de vacature van huishoudelijke hulp van Ampliar tegen op Facebook. Ze heeft er altijd van gedroomd om een steentje bij te kunnen dragen om kwetsbare mensen te helpen. Ze zag een kans om weer terug te keren op de arbeidsmarkt en haar droom te kunnen naleven.

“Huishoudelijk hulp is zoveel meer dan alleen dweilen of de bedden op maken, je maakt de mensen weer aan het lachen en doet hun de pijn en eenzaamheid te vergeten die zij ervaren”. Ik haal veel plezier uit het werk door een ander blij te maken.

Met haar zangtalent vrolijkt ze haar cliënten elke dag op. Het geeft haar voldoening dat ze zich nuttig kan maken en dat de cliënten op haar wachten: “Moppie, wanneer ben je er weer?”

Angelique hoopt het werk van huishoudelijk hulp nog heel lang te mogen doen. Ze haalt hier enorm veel energie en plezier uit. Zodra de corona-periode voorbij is, wil ze concerten gaan geven in verpleeghuizen.

Boodschap van Angelique

De boodschap van Angelique is helder: Ook al zit je in zwaar weer, er is altijd een oplossing en een nieuwe kans! “Ampliar heeft het voor mij mogelijk gemaakt dat ik weer aan de slag kan en ik enorm veel plezier heb! Bij Ampliar voel je je geen nummertje, ik word altijd warm onthaalt! Ik moet niks, maar ik mag!”