Werken in de zorg

Dankbare baan 

Vind je het leuk om sociaal en dankbaar werk te doen? Wil jij niet de hele dag op kantoor zitten? Je bent zorgzaam en je wilt de handen uit de mouwen steken. De klant wacht op jou! Je maakt een praatje en je gaat aan de slag! Stofzuigen, sanitair schoonmaken, keuken soppen, stoffen, binnenkant ramen zemen, strijkenJe maakt het huis van de klant schoon en bewoonbaar. Als je klaar bent bij je klanten ga je met een voldaan gevoel naar huis 

Fijne tijden 

Als je als huishoudelijk ondersteuner werkt, werk je op de door jou opgegeven beschikbare tijden. Een ideale baan om te combineren met privé. Een fiets is erg handig, omdat je in je eigen wijk aan de slag gaat!  

Gegarandeerd werk 

De zorg komt handen tekort! Voor de functie van huishoudelijk ondersteuner is er volop werk! Je moet wel een VOG kunnen overleggen en goed Nederlands spreken!

Goed betaald 

Je ontvangt een prima salaris want Ampliar volgt de cao VVT! 

Sociaal contact

Wil jij verder de zorg in, dan zijn er mogelijkheden voor BBL-trajecten, nadat je je als huishoudelijk ondersteuner hebt ingezet. Tijdens je werkzaamheden via Ampliar zijn er mogelijkheden tot scholingsvouchers.   

Benieuwd wat Ampliar voor jou kan betekenen?