Werken in de bouw

Actieve baan 

Het voordeel van een baan in de bouw is dat deze zeer actief is. Je bent namelijk altijd actief in beweging. Voor je fysieke gesteldheid is dit uiteraard veel beter dan een kantoorbaan. Deze mensen moeten vaak naast hun baan blijven sporten om het lichaam in de juiste fysieke gesteldheid te houden. Dit is bij een baan in de bouw wat anders. Door de dagelijkse beweging verbrand je behoorlijk wat calorieën waardoor je het lichaam in de juiste fysieke gesteldheid kan houden. Daarnaast ben je ook nog buiten, hierdoor heb je altijd frisse lucht. 

Werken in de bouw Social Return - Ampliar

Fijne tijden 

Als je in de bouw werkt dan kan je zeker zijn van fijne tijden. De bouwsector is immers haast altijd actief tijdens de werkuren overdag: ‘s nachts een huis bouwen is immers een onmogelijke opdracht. Op die manier ben je dus zeker van regelmaat en dus ook een betere levenskwaliteit. 

Sociaal contact

Als je in de bouwsector werkt ben je haast nooit alleen. Of het nu gaat om het bouwen of verbouwen van flats of woningen, het aanleggen van rioleringen of wegen, er is altijd behoefte aan een team van mensen waardoor je er dus nooit alleen voor staat. 

Gegarandeerd werk 

Als je werk zoekt in de bouw dan heb je geluk: de crisis heeft de werkzekerheid in deze sector nauwelijks aangetast, integendeel. De vraag naar bouwpersoneel is alleen maar gestegen. Er is steeds meer behoefte aan bouwopruimers, oppermannen, portiers etc. waardoor je dus gegarandeerd werk hebt! 

Goed betaald 

Je ontvangt een prima salaris want Ampliar volgt de cao Bouw & Infra! 

Benieuwd wat Ampliar voor jou kan betekenen?