Werken als verkeersregelaar

Werken als verkeersregelaar

Bekijk de vacatures voor verkeersregelaar

Actieve baan 

Het voordeel van een baan als verkeersregelaar is, dat je altijd in de open lucht aan het werk bent én je bent in beweging!  Wij zorgen natuurlijk voor passende kleding, zodat je in weer en wind je werkt kunt doen. Deze kleding voldoet aan de wettelijke strenge eisen. Verkeersregelaars zijn te herkennen aan hun reflecterende kleding.  

Onregelmatig werken?  

Soms wel en soms niet Als je in deze sector werkt, dan kan het voorkomen dat je onregelmatige diensten werktUiteraard weet je dit ruim van te voren via je planning en weekrooster.  

Sociaal contact  

Je werkt vaak in een team en je bent in contact met bezoekers / reizigers / wegbestuurdersOf het nu gaat om het regelen van omleidingen bij wegwerkzaamheden, bij grote zomerevenementen of het begeleiden van passagiers van cruiseschepen klantvriendelijkheid en veiligheid staan voorop!  

Het werk 

Zoek je werk als verkeerregelaar? Jhebt geluk! De crisis heeft de werkzekerheid in deze sector nauwelijks aangetast. Integendeel, de vraag naar verkeersregelaars is alleen maar gestegen. Simpelweg, omdat in Nederland bij werkzaamheden op de openbare weg door de overheid een verkeersregelaar verplicht is. Je bent dus hard nodig voor ieders veiligheid.  

Opleiding 

Een beroepsmatige verkeersregelaar is in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en heeft ook zijn aanstellingspas bemachtigd via Rijkswaterstaat. Op deze pas staat ook vermeld of de verkeersregelaar regionaal of landelijk bevoegd is. Heb je dat niet? Géén nood! Wij verzorgen je scholing en de noodzakelijke pas. Je moet dus wel een paar dagen in de schoolbanken zitten en examen doen.  

Aangezien wij veel op bouwplaatsen staan, moet je ook in het bezit zijn van een B-VCA diploma. Ook je VCA kan je via ons behalen!
Het is een pré wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs!  

Salaris 

Een verkeersregelaar verdient een prima salaris! Jhebt recht op verschillende toeslagen, denk aan onregelmatigheidsdiensten (nacht– en/of weekenddiensten). 

Benieuwd wat Ampliar voor jou kan betekenen?

Meld je aan bij Ampliar
Meld je aan bij Ampliar