Wij zijn op zoek naar een portier/toegangscontroleur. Als portier ben jij het eerste gezicht die mensen zien als ze de bouwplaats willen betreden. Jij ontvangt en hebt daarom dus ook een open uitstraling. Als receptionist ben je werkzaam in een aparte unit bij de poort/ingang van
de bouwplaats. Je controleert de binnenkomende transporten en controleert de medewerkers van de bouw op hun VCA. Daarnaast schrijf je bezoekers in en uit, controleer je de afspraak en hun ID en maak je bezoekerspassen. Daarbij komen er nog andere licht administratieve werkzaamheden en is het de bedoeling dat je de keet waarin je werkzaam bent netjes houdt.

Locatie: Den Bosch

Wanneer kan je als portier/toegangscontroleur aan de slag?
Voor de vacature portier heb je geen ervaring nodig. Je dient in het bezit te zijn van een VCA of je bent bereid deze te behalen. De reden hiervoor is dat je werkzaam bent op een bouwplaats en op de hoogte dient te zijn van de veiligheidsregels. Een BHV certificaat is een wenselijk en daarnaast dien je een GPI certificaat te behalen. GPI staat voor Generale Poort Instructie. Met het certificaat toon je aan dat je weet wat het juiste veiligheidsgedrag is op de bouwlocatie.

Als je geschikt bent voor de vacature volgt een uitzendovereenkomst met Ampliar Uitzendbureau BV voor langere tijd. Heb je interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Silvane Scoppetta, T: 06-81689335 of e-mail: s.scoppetta@ampliar.nl

Je dient te voldoen aan de Social Return criteria, dat wil zeggen dat je op dit moment moet beschikken over een uitkering WWB, WW, WAJONG of WIA.

๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐˜€: Bouw
๐—ข๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด: MBO denk en werkniveau
๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น : Nederlandse taal Goede beheersing in woord en schrift
๐—ฉ๐—ข๐—š ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด : Nee
๐—•-๐—ฉ๐—–๐—”: Ja, of bereidt zijn om deze te behalen.
๐—”๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป: 28 uur
๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป: Tussen 06.15 en 16.00.
๐—ฉ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป: Je moet gemotiveerd en leergierig zijn, ervaring is fijn maar niet nodig. Goede samenwerking met collegaโ€™s.
๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ด: Per direct beschikbaar.